تبلیغات

طرز تهیه چیکن کوردن بلو

دسته بندی : آشپزی, زندگی

طرز تهیه چیکن کوردن بلو

طرز تهیه چیکن کوردن بلو

طرز تهیه چیکن کوردن بلو بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت لول آباد .امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

مواد لازم برای تهیه چیکن کوردن بلو :

سینه مرغ : ۲ عدد

ژامبون دلخواه : ۴ ورق

پنیر گودا یا پنیر پیتزا : ۲۵۰ گرم

آرد سوخاری : به میزان لازم

نمک و فلفل و پودر سیر : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

طرز تهیه چیکن کوردن بلو

طرز تهیه چیکن کوردن بلو :

وقتی سینه های مرغتان را استخوانش را جدا کردید کف دستتان را روی سینه مرغ بگذارید و با یک چاقوی تیز سینه مرغ را به دو قسمت عرضی تقسیم کنید.

حالا هر تکه را لای نایلون بگذارید و کمی بکوبید تا پهن تر شود. مواظب باشید پاره نشود.

حالا به هر دو طرف هر تکه کمی نمک و فلفل و پودر سیر بپاشید.

روی هر قسمت یک تکه ژامبون قرار بدهید.

بهتر است که تکه ژامبونتان کمی کوچکتر از خود سینه مرغ باشد و روی آن یک ورق یا یک تکه پنیر بگذارید و با احتیاط و محکم رولش کنید و با خلال دندان فیکسش کنید.

میتوانید اول ورق ژامبون را بگذارید و بعد روی آن پنیر بریزید سپس دو طرف ژامبون را تا زده تا هم پنیر لای ژامبون بماند و بیرون نزند و هم ورق ژامبون باریک تر از مرغ شود.

هر ۴ تا تکه را به همین ترتیب درست کنید و کناری بگذارید.

حالا داخل یک کاسه یا بشقاب گود از پودر سوخاری بریزید و با کمی آب مخلوطش کنید تا جایی که به غلظتی مثل سمنو برسد.

کوردن بلو هایتان را داخل این خمیر انداخته و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید تا حسابی کاور بشه و بگذارید کمی بماند تا مواد جذب مرغ ها بشود.

در تابه ای روغن بریزید و مواد را داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد روی دستمال روغن اضافی اش را بگیرید.

اگر با خلال دندان فیکسشان کردید یادتان باشد قبل از سرو خلالها را خارج کنید.

برای پخت این غذا در فر :

فر را از قبل داغ کرده ۱۸۰ درجه سانتی گراد در حالی که روی چیکن ها را با کمی روغن زیتون یا کره چرب کردید و

به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود قرار بدهید.

البته روش فر اگر که زیاد چرب نکنید سالمتر است .

طرز تهیه چیکن کوردن بلو

طرز تهیه چیکن کوردن بلو

صفحه اصلی

کلمات کلیدی: , , , , , , , , , , ,

نظرات

شما هم نظر خود را درمورد این پست به ما بگویید!